Funktioner

infrastructure

Virker i alle E-mail klienter

Du kan bruge SMTP.dk med næsten alle e-mail programmer, der giver muligheden for at anvende "autorisere" en udgående SMTP server med et brugernavn og password.

Vi har opsætnings vejledninger til de mest gængse klienter på vores supportside.

outlook 2013 Outlook 2013 - 2019

outlook2010 Outlook 2010

outlook2003 Outlook 2003

iphone iPhone

apple Apple Mail 2010

android Android

eudora Eudora OSE

thunderbird Mozilla Thunderbird

outlook express Outlook Express

exchange Exchange 2003

Outlook 2007

windows live mail Windows Live Mail 2011

ipad iPad

apple Apple Mail

windows phone 8 Windows Phone 8

eudora Eudora

entourage Entourage Mac

mail evolution Mail Evolution

Email Levering

At sende og levere emails er en del af hverdagen for de fleste mennesker, både privat og professionelt. 

På grund af spamproblemet er det blevet sværere og sværere at levere sine emails stabilt til modtagerens indboks. Internetudbydere aktiverer filtre på deres kunders email bokse og bruger aktive real-time black list systemer der vurderer al indkommende mail med kritiske filtre.

SMTP.dk  har siden 2007 leveret miliarder af emails i hele verden, og har opbygget en unik viden om hvordan du får dine emails leveret. Det handler om at være på forkant med de nyeste teknologier og være i stand til at få emails hurtigt og sikkert frem til modtageren i alle netværk både i små og store mængder. 

Udgående SMTP

Her på diagrammet kan du se hvilken funktion en SMTP server har i sende netværket.

Basic er SMTP serveren den gateway du bruger til at afsende din email til modtageren der har en mail box som f.eks POP3 og IMAP.
Din email bliver splittet op i en masse pakker, der så til sidst finder hinanden hos modtageren i den rigtige rækkefølge. Alt dette sker på få sekunder - også selvom din mail skal leveres på den anden side af jorden. 

Opret et abonnement nu fra 75 kr. om måneden,
eller prøv SMTP.dk GRATIS i 7 dage

ORDER prøv gratis »

Sikkerhed

Hos SMTP.dk er vi ”mailnørder”, der altid vil beskytte vores mulighed for – og frihed til – at sende mails. SMTP.dk’s gennemtænkte tekniske system tager derfor løbende højde for sikkerheden. Det betyder også, at vi 24 timer i døgnet monitorerer at alle mails kommer frem og der ikke opstår blokeringer.

Vores cloud servere bruges udelukkende til udgående e-mails, og indeholder ikke andre websites eller internetprogrammer.

Det er muligt at bruge TLS til udgående kryptering hvis dit mailprogram tillader dette. Ethvert forsøg på spamming resulterer i automatisk lukning af SMTP.dk konto

Udsendelse af marketing mails

I en kompleks verden hvor IT infrastruktur og email modtager forhold ændres fra dag til dag, er det blevet en kompliceret opgave at sende dine marketing emails til dine list modtagere - og vel og mærke få mails frem til inbox.

Alle de større webmails udbydere som Hotmail/Outlook, Gmail og Yahoo ændrer ofte deres spamfiltres følsomhed overfor indkommende emails til deres brugere. Derfor er vi på forkant med at optimere SMTP platformen på daglig basis så disse krav imødekommes.

At drive din egen SMTP server og hele tiden have den opdateret med de tekniske krav, kan være et tidskrævende arbejde. SMTP.dk tilbyder en dedikeret cloud SMTP server til dit mailbehov sammen med en unik IP adresse eller flere som kun du bruger.

På den måde kan dit firma selv opbygge et godt sende omdømme i mail netværket ved at overholde reglerne med brug af modtager godkendte maillister.

SMTP.dk tilbyder en kombination af et driftsikkert sende miljø og erfaring med at sende store mængder emails dagligt.

Som Email Service Provider med 10 års erfaring i sende markedet bruger vi markeds standarder som feedback loops, SPF, DKIM, DMARC, blacklist monitorering 24/7 og adgang til statistik og logfiler for at sikre din succes.

Læs mere om vores dedikerede server produkt her.

Infrastruktur

Vores SMTP server setup er baseret  på fleksible cloudløsninger der hele tiden skaleres til det aktuelle behov for performance.
I takt med det stigende behov for hastighed og større mailmængder er vi hele tiden på forkant med at bruge de nyeste og mest stabile mail teknologier der understøtter både stationære og mobile platforme. 

Vores servere er hosted i Danmark.

Delt SMTP server

En delt SMTP server bliver brugt af flere forskellige mailere, der også deler de IP numre serveren sender på. Dette produkt er mest velegnet til mindre mail udsendelser fra 75 til 3000 om dagen. Det vil sige det kan dække de flestes mail behov - privat eller som mellemstor virksomhed. 

Dedikeret SMTP server

En dedikeret SMTP server sender med site eget IP nummer som man selv er ansvarlig overfor. Den har også egen ressourcer baseret på cloud teknologi, så der feks kan tilføres mere diskplads og hukommelse efter behov med kort varsel. Denne type server vil også sende væsentligt hurtigere end delt SMTP server -op til 25 mails i sekundet. Vi anbefaler dette produkt til virksomheden der skal mange mails til lister eller har brug for en SMTP server til mere drifts kritiske email udsendelser, som feks transaktions emails, kvitteringer fra e-handel, email kvitteringer der bekræfter datoer m.m. 

Både delt og dedikeret SMTP server sender med email certificeringerne  SPF, DKIM og DMARC der sikrer bedst mulige modtagelse.