Skip to main content

E-mail marketing

En dedikeret SMTP server er det perfekte match til dine e-mail marketingaktiviteter. Opret forbindelse til SMTP server via login til din egen foretrukne frontend. SMTP.dk opretter forbindelse til enhvert SaaS system eller software system med eksterne SMTP forbindelses muligheder.

Sender en stor mængde e-mails månedligt vil du gerne sikre at have det bedst mulige overblik med leverings kvalitet.
I logfilerne har du adgang til at se alle mails modtaget til afsendelse (gemmes i 30 dage).
Opstår der leverings problemer vil du kunne finde alle detaljerede bounce meddelelser fra de forskellige mailbox udbydere i logs.

SMTP.dk sørger for at alt er konfigureret korrekt, før du begynder at sende.

Før du begynder at sende e-mail marketing:

SPF-DKIM-DMARC

Dine sende domæner skal være verificeret med SPF, DKIM og DMARC. F.eks. kræver Gmail nu at alle 3 certificeringer skal være aktive for at godkende levering

Warm up

Alt efter hvilken daglig eller månedlig e-mail volume du ønsker at sende, anbefaler vi der bruges en warm up plan der angiver en daglig mængde og stigning i antal e-mails der skal sendes indtil målet er nået. Vi hjælper med dette.

Eget IP nummer

Når du sender med eget IP nummer, har du også mulighed for at styre dit eget sende omdømme. At opbygge dette er afgørende for optimal e-mail levering.

Reputation monitor

Der kan altid opstå problemer med spam filtre der reagere mere eller mindre rationelt. Vi kan hjælpe med at løse problemet via vores RepHero team der monitorerer dit IP nummer og sendedomæner og hurtigt afhjælper en blokering.

Skalerbar platform og live data

En SMTP server vil give dig en yderst skalerbar platform med top performance og vi kan tilpasse ressourcerne til præcist det du har brug for.
Det handler om at transportere e-mails til indbakken. For at komme dertil skal hvert skridt og opsætning være på plads før du går live. SMTP server dashboardet giver dig indsigt og mulighed for at bevare kontrollen med dine e-mail afsendelser.