Skip to main content

Transaktions e-mails

Kvitteringer fra din webshop, "få en ny adgangskode", support tickets og meget mere er en del af de milliarder af daglige e-mails der sendes med denne forretningskritiske information, der holder hjulene i gang baseret på autogenererede e-mails. Modtageren forventer at de kommer til indbakken inden for et splitsekund så den næste handling kan foretages.

Også Internet of Things (IOT) er en ny stor spiller i landskabet for e-mail afsendelse. Alle slags sensorer og monitorer skal kommunikere via e-mail blandt mange kanaler, så vigtigheden af at sende via en super stabil SMTP platform med 100 % oppetid og lynhurtig levering er vigtigere end nogensinde. SMTP.dk vil levere denne service, så du ikke behøver at bekymre dig om manglende kommunikation fra din virksomhed til dine kunder.

Kvitteringer

Kunder der køber ting i din webshop vil gerne have kvitteringerne og andre kommunikationsmails på et splitsekund. En dedikeret server gør dette, så du ikke mister nogen forretning på grund af forsinket delivery.

Support tickets og "send nyt password"

Øjeblikkelig levering  af "nyt password" mail forventes altid indenfor få sekunder hos modtager. Og support tickets skal altid lande i inbox.

Internet of Things (IOT)

Dine gadgets, monitors, cams og meget andet der er connected, skal sende til abonnenter så snart der sker en ændring eller hændelser der kræver observation aeller handling.