Om virksomheden

Hans fik ideen til SMTP i 2006 da han flyttede kontor ofte som Web konsulent. De fleste steder var det en langsommelig proces og svært at få adgang til netværkets SMTP server. 
Dette gjaldt også på udlands rejser, hvor man på hoteller, lufhavne og ikke udviklede IT områder løb ind i problemet med at kunne sende mails med sit eget domæne. Vil du fastholde din professionelle identitet - er en mail med dit eget domæne navn det helt rigtige signal. 

Andre havde også problemet, og da SMTP.dk med nogle få abonnements muligheder så dagens lys i 2007 kom der straks kunder i butikken. 

Siden da har væksten i kunder været stabilt stigende og produktet er løbende udviklet til også at omfatte dedikerede SMTP servere og mail list software. 

På en typisk dag  sender vi ca 15.000.000 mails eller 5.5 mia om året. Vi mener emailen har en lysende fremtid - og der er ikke andre markedsførings medier der slår den gamle i klassen med ROI.

Vi bor i Kødbyen - og giv os endeligt et kald hvis du vil vide mere om hvordan vi kan sende dine emails og optimere dit e-marketing flow. 
(2017 drejer det sig kun om AI, automatisering og data driven engagement - vi er klar)