Delivery Konsulent

deliverability

Der er nogle generelle ting der skal på plads for at dine emails kan komme sikkert frem til modtagerne, her beskriver vi nogle basic features der altid skal være i orden. Samtidig tilbyder vi konsulent hjælp med at få dit email sende univers optimeret som vi har gjort siden 2007.

 

SPF DKIM DMARC

Email certifikationer

Kender du til vigtigheden af at opdatere dit email sende domæne med

  • SPF
  • DKIM
  • DMARC

Alt sammen forkortelser der dækker over unikke certificeringer der skal sikre at din email rammer indboksen og ikke junk folderen.

Kort fortalt så er det blevet sværere specielt i det europæiske marked at få mails sikkert frem efter GDPR forordningen. Det skyldes at din mailing liste skal være top tunet og kun indeholde modtagere der er aktive og har sagt JA TAK til at modtage dine emails.

 

feedback loop

 

Feedback Loops

De store free mails som Bl.a. Hotmail, Gmail og Yahoo tilbyder feedback loops. Hvis en modtager markerer en email som spam, så kommer den tilbage som et feedback loop og klagen kan processes ved f.eks at fjerne modtager fra mailing listen. Der findes ca 20 væsentlige Feedback loops der skal optimeres med.

 

blacklist

Sende reputation

Hvis en af de vigtige 20 største blacklists som f.eks Spamhaus blokerer dit sende domæne eller din sende IP, så skal der tages hurtig action på at løse problemet. SMTP.dk har gennem mange år opbygget sikre kommando veje til disse blok lister, så vi hurtigt kan få løst problemet med en direkte kontakt.

Vi tilbyder dig hjælp med at gennemgå dit email sende system for at optimere levering og undgå unødigt spild af ressourcer. Gennemgangen indeholder:

  • Gennemgang af certificeringer: SPF, DKIM, DMARC og hjælp til at løse eventuelle mangler og problemer i DNS opsætning.
  • Forslag til tilmelding feedback loops udvalgt efter relevans og hjælp til tilmelding
  • Hjælp til at overvåge IPs og sende domæner på både B2C og B2B bloklister. 

Send en mail til support@mysmtp.com for at høre mere og få et konkret tilbud.