Priser

Alle priser er i danske kroner inklusiv moms. Momsen vil dog altid blive specificeret separat på den købskvittering, du modtager på email efter købet. Vi tager forbehold for fejl og prisændringer.

Levering

SMTP.dk abonnementet gælder fra en måned til tre år af gangen. Dit abonnement aktiveres så snart din betaling er registreret. Når du har valgt og betalt det abonnement, du ønsker, vil du modtage to emails. En med med dit personlige login til SMTP.dk og et link til opsætningsvejledning og en med din købskvittering.

Betaling

Du kan betale med VISA, Dankort, VISA Electron, Mastercard, JCB, PayPal og Mobile Pay.

Sikkerhed

Din betaling til SMTP.dk er sikker. Linien bliver krypteret via en sikker SSL protokol til PBS via Bambora. Det er derfor kun SMTP.dk, der kan se dine personlige oplysninger. Vi opbevarer alle kontaktoplysninger i to år, og du har fuld sikkerhed for, at vi ikke bruger oplysningerne i anden markedsføringsmæssig sammenhæng.

Returret

Da produktet er en elektronisk ydelse tilbyder vi kun tilbageførsel af købet indefor 14 dage såfremt produktet ikke har været brugt

Øvrige betingelser

Der henvises i øvrigt til de handelsbetingelser, som du vil modtage under køb af produktet.

Reklamation

SMTP.dk har sædvanligt produktansvar for den leverede elektroniske ydelse. Er du ikke tilfreds, så send venligst en email til support@smtp.dk med din klage.

Modtagelse af emails fra SMTP.dk

Ved at acceptere SMTP.dk salgs og leveringsbetingelser, accepterer du at modtage emails fra SMTP.dk med relevante nyheder for kundeforholdet